Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 05 Nisn 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için farklı iki ilan ile toplamda 54 kişi alacak. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı ilk duyuruda lise mezunları için 11 Personel alımı ve diğer duyuruda ise Lisans mezunları için 43 personel alım iilanı yayımladı.  Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünün aradığı başvuru şartlarına uygun olan adayların başvuruları kabul edilecek olup bu doğrultuda adaylara Yazılı veya Sözlü sınav sistemi uygulancaktır. İlan Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde duyurusu yapılmış olup başvurular şahsen veya Elektronik ortamda yapılacaktı. Ayrıca adayların en az lise mezunu olmaları şarttır. 

ALIM KADROLARI : 

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 54 kişilik boş kadro ile, 3 adet Elektrik Teknisyeni, 3 adet Elektronik Teknisyeni, 3 adet Bilgisayar Teknisyeni, 2 adet Şoför, 37 adet Deniz Trafik Operatörü ( Aday ), 2 adet Sistem Mühendisi, 2 adet Donanım Mühendisi, 2 adet  Büro Personeli olmak üzere toplamda 54 personel alımı yapılacaktır. 

ARANAN ŞARTLAR: 

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü alım yapacağı personellerden, lise mezunu ve lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans Mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni, Bilgisayar Teknisyeni ve Şoför kadroları için en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak,  Deniz Trafik Operatörü ( Aday ), Sistem Mühendisi, Donanım Mühendisi ve  Büro Personeli kadroları için lisans mezunu olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar,  05 Nisan 2017 tarihi ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru gününne kadar Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezine şahsen veya Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesine elektroik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü lise kadroları için buraya ve Lisans kadroları için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim