Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü Nisan ayının başlarında memur personel alım ilanı duyurusu yapmıştı. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 54 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlara alım yapacak. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü Lise mezunu 11 personel ve Lisans mezunu 43 personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların pek fazla vakti kalmadı. Son başvurular 14 Nisan 2017 tarihidir. Adaylar tarihe kadar başvurularını mutlaka gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

SÖZLÜ veya YAZILI SINAV YAPILACAK:

Başvuru şartlarına uygun olan adayların başvuruları kabul edilecek ve Sınav sistemi uygulanacaktır. Adaylar Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sözlü veya yazılı sınava katılacaklardır. 

ALIM KADROLARI : 

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 54 kişilik boş kadro ile, 3 adet Elektrik Teknisyeni, 3 adet Elektronik Teknisyeni, 3 adet Bilgisayar Teknisyeni, 2 adet Şoför, 37 adet Deniz Trafik Operatörü ( Aday ), 2 adet Sistem Mühendisi, 2 adet Donanım Mühendisi, 2 adet  Büro Personeli olmak üzere toplamda 54 personel alımı yapılacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü alımını yapacağı 54 personel için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak. Adaylar 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Lise kadrolarına başvuru yapacak adaylardan KPSSP94 puan türünden puan şartı aranacak ve Lisans kadrolarına başvuru için KPSSP3 puan türünden puan şartı aranacaktır. 

Bunun dışında adaylarda, Lise veya Lisans mezunu olmak, Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni, Bilgisayar Teknisyeni ve Şoför kadroları için en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak,  Deniz Trafik Operatörü ( Aday ), Sistem Mühendisi, Donanım Mühendisi ve  Büro Personeli kadroları için lisans mezunu olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR ŞAHSEN VEYA ONLİNE YAPILACAK:

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 54 kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 nisan 2017 tarihinde başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 14 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gereklidir. Başvurular, son başvuru gününne kadar Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezine şahsen veya Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesine elektroik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü lise kadroları için buraya ve Lisans kadroları için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim