Ülkemizin market sektörünün en tanınır markalarından bir tanesi olan Kipa Market Türkiye açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları yapmaya ve yatırımlarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Kipa Market Türkiye personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yayımlanmaktadır.

Kipa Market Türkiye tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkyiye geneli farklı pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki Kipa Market Türkiye hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Kipa Market
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kipa market 10'a yakın kadro için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki Kipa market personel alımı ilanları hangi pozisyonlar için yapılıyor?

Market Reyon Görevlisi
Mağaza Et Kesici
Taze Gıda Satış Elemanı
Reyon Elemanı
Çıkış Hizmet Elemanı
Mağaza Reyon Elemanı&Kasiyer

Yukarıda Kipa Market'in alım yaptığı pozisyonlar verilmiştir. Peki adaylar ilgili pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Kipa merket personel alımlarına başvurmak isteyen adayların aşağıda belirtmiş olan linki takip ederek müracaat etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olunabilir, alım yapılan iller gözlemlenebilir ve aranan şartların ne olduğu öğrenilebilir. İlanlar Kipa market tarafından anlık olarak değiştirilebilir.

https://goo.gl/Nzr6s2 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim