Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde 2 bin 500 civarı mağazası bulunan ve tüm satış yerleri dahil olmak üzere toplam 400 bine yakın çalışanı bulunan Kipa ülkemizde faaliyetlerine 2003 yılında geçmiş ve hızlı bir büyüme katetmiştir. Uygun yerlere ve alışveriş merkezlerine market açmaya devam eden Kipa açık pozisyonları için persone alımlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Kipa market tarafından kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan pozisyonlara bakıldığında 10'a yakın pozisyon için belirlenmiş olan illere personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, detaylar nedir ve alım yapılacak şehirler nerelerdir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Kipa Market
İlan Edilen Pozisyon: 10'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Alım Yapılacak İller: İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kipa yukarıda verilen ilan bilgileri doğrultusunda çok sayıda personel alımı yapacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Taze Gıda Satış Elemanı (Çok Sayıda İlan)
Süpermarket Mağaza Elemanı
Reyon Elemanı/Kasiyer
Mağaza Elemanı
Mağaza Şarküteri Elemanı&Kasiyer

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar için Kipa Ankara, İstanbul, İzmir ve Çanakkale illeri için personel alımı gerçekleştirecektir. Kipa market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek başvurularını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/Nzr6s2
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ