Kipa Hipermarket her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Tesco Grup bünyesinde bulunan firmanın ana kuruluş tarihi 1919 yılı iken dünya geneli 2 bin 500'e yakın mağazası ve 400 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. 1994 yılında Tesco Grup bünyesinde ülkemizde faaliyetlerine başlayan Kipa hızlı bir şekilde büyüme kat etmiş ve marka devi olduktan sonra satışlarını giderek artırmıştır. Diğer marketlere göre küçük alanlara mağaza açmayan ve özellikle alışveriş merkezlerine mağaza açan Kipa neredeyse alışveriş merkezlerinin bir katını komple kiralamakta ve mağazasını buraya kurmaktadır. Gıda'dan şarkuteriye, giyimden muftağa ve teknolojiye kadar pek çok alanda satış yapan Kipa yeni açtığı şubeleri, eski şubeleri ve üretim alanları için personel alımı yapmaya devam ediyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Kipa Hipermarket kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Engelli Personel
Reyon Elemanı
Kasiyer
Kipa Teknik Servis Elemanı
Mağaza Müdürü

Yukarıda adı geçen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için personel alımı yapan Kipa Hipermarket başvuruları interkatif iş ilanları siteleri aracılığı ile kabul etmektedir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgileri öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmekte olup aşağıda ki linkte eklenen ilanlar sürekli olarak güncellenmektedir.

http://www.kariyer.net/tesco-kipa-kitle-pazarlama-ticaret-ve-gida-sanayi-is-ilanlari-c12506-p2740/
Editör: TE Bilisim