Manisa ilinin Akhisar ilçesine kurulan üretim işletmesi ile Keskinoğlu firması buradan ürünlerini üretmekte ve tüm dağıtım bölgelerine göndermektedir. Dağıtım bölgelerinden ise tüm Türkiye'ye gönderi sağlayan Keskinoğlu her sene marka değerini büyütmek için yeni çalışmalar yapmakta ve büyüme oranını bağlı olarak nitelikli personel alımı da gerçekleştirmektedir. Keskinoğlu firmasının resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları bölümünde ki açık pozisyonlar kısmı incelendiğinde firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Keskinoğlu firması bünyelerinde bulunan açık pozisyonları belirttiği gibi aynı zamanda tüm pozisyonlar için başvuru kabul etmekte ve adaylardan hangi pozisyonlarda istihdam etmek istedikleri için ön başvurular almaktadır.

Kimler Başvurabilir

Keskinoğlu firmasında çalışmak için;
  • Üniversitelerin en az 2 yıllık önlisans (Meslekyüksek Okulu) bölümlerinden mezun olmanız gerekmektedir
  • Microsoft Office Programlarını iyi derecede bilmek
  • Analitik düşünceye sahip
  • Yenilikçi ve yaratıcı fikirlere sahip
  • Erkek adaylar için askerlik sorunu bulunmayan
Yukarıda yer alan niteliklere sahip olan kişiler Keskinoğlu firmasında istihdam edebilir. Eğer sizlerde bu firmada çalışmak ve öz geçmiş formu göndermek istiyorsanız hemen aşağıda bulunan linkten müracaatlarınızı yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/keskinoglu-tavukculuk-ve-damizlik-isl-san-tic-a-s-genel-basvuru-1451903?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1451903&refno=31514_6633
Editör: TE Bilisim