Kent gıda Türkiye'nin lider gıda markalarından bir tanesidir. Değerli anlarımızda mutluluğumuzu esas kılacak bir hedef ile var olan Kent Gıda bu sene eksik kadrolarını tazelemek amacıyla personel alımı yapacağını duyurdu.

Kent Gıda personel alımı bugün dünyanın bir çok farklı ülkelerinden gelmiş, farklı etnik kökene dayalı, çeşitli eğim ve yaşam biçimine sahip olan 110.000 çalışana sahiptir. Çalışanlarına işini yapması dışında sürekli geliştirmeye tabi tutan bir sistem. İleriye dönük kariyer fırsatlarına yardımcı olan, görevlerinde daha sorumluluk yükleyerek işi benimsetmek, gelişim programları ile potansiyeliniz ölçmek, eksik kalan durumlarda gerekli eğitimi vererek sizi işinizde başarılı kılmak, sizleri kişisel anlamda geliştirerek yarınlara hazırlamak yöneticilerin uyguladığı programlardan bir kaçıdır.

Kent Gıda personel alımı bugün çalışanlarında her zaman dinamikliği arar. Çalışma ortamındaki iyi insan ilişkisi kuranı, güler yüzlülüğü, çalışma potansiyeli olan çalışan arar. Bu sayede işten kopma azalır, verim artar. Yapılan eylemlerin sözlere göre daha fazla önemli bir yer tutacağına inandıkları için, her zaman çalışanlara güven verirler, tartışmacı bir yapı ile fikir sunarlar ve gönüllü çalışmaya özen verirler.

Siz de bu gün Kent Gıda da çalışmak istiyorsanız gerekli web sitesi ya da iş ilanları haber sitelerindeki gerekli ilanın başvuru formunu bularak oradan gerekli işlemleri yapabilir ve ileriye dönük bir kariyer fırsatı elde etmiş olursunuz. Bu bağlamda sonuç olarak tanınan bir firma olduğu için ileride belki de farklı bir firma ile işe devam edecek olursanız, geçmiş kısmındaki yere +1 daha eklenti yapmış olursunuz. Belli olmaz insanın nereden nasıl yükseleceği ya da tutunacağı. Siz de belki bu yolla hayatınıza yön vereceksiniz. Bu yüzden ilanı kaçırmamanızda fayda var.
Editör: TE Bilisim