Kazancı Holding servis teknisyeni, muhasebe uzmanı, sayaç okuma görevlisi, abonelik bilgi yönetimi destek uzmanı gibi kadrolarda olmak üzere 59 farklı kadroda alım yapacağını açıkladı. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlara online başvuru yapacak olup adayların ilgili kadrolara ilişkin istenen başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Buna göre başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekildedir.

Meyve Bahçesi Uzmanı

İlgili kadroya ilişkin alımlarda adayların ziraat fakültesi mezunu olma, ilgili alanda en az 2 yıl deneyimi olma, ilaçlama ve gübreleme yapabilme, haftalık işçi planlarını yönetebilme, sulama ve diğer zirai faaliyetleri yerine getirebilmesi aranmaktadır.

Elektrik Teknikeri

Adayların bu kadro için elektrik, elektronik teknikerliği bölümlerinden mezun olma, alanda 3 yıl tecrübesi bulunma, EKAT Belgesine sahip olma, Trfao kesici, O.G. ekipmanları gibi konularda bilgi sahibi olması, vardiyalı çalışabilmesi, askerliğini tamamlamış olma ve B sınıfı ehliyeti olma şartları aranmaktadır.

Yönetici Asistanı

Adayların meslek yüksekokulu mezunu ya da üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışmış olma, iyi derecede İngilizce biliyor olma, MS Office programlarını bilmesi ve aktif araç kullanabiliyor olması gerekmektedir.

Laborant

İlgili pozisyon için adayların veteriner ya da sağlık meslek yüksekokul mezunu laboratuvar mezunu olma, büyükbaş hayvan yemlerinde en az 2 yıl deneyimi olma, detaylı yem analizi yapabilecek olma, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması ve Tekirdağ ya da Muratlı çevrelerinde ikamet eden ya da edebilecek olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bu pozisyonların yanı sıra tahakkuk yetkilisi, finans ve muhasebe müdürü, işletme mühendisi, sayaç okuma görevlisi, muhasebe uzmanı gibi kadrolarda da toplamda 59 alım gerçekleştirilecektir.

İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2wPlklP