Kayseri ili için personel alımları yapılıyor. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre yüzlerce kişilik boşluk ile farklı kurumlar ve belediyeler personel alacak. İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları ve zamanında başvuru yapmaları gerekmektedir.

KAYSERİ SARIOĞLAN BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI:

Kayseri de hizmet veren Sarıoğlan Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda olmak üzere belediye personeli alacağını ifade etti. Bu bağlamda, Sarıoğlan Belediyesi Daimi olarak çalışacak 3 Şoför, 1 Operatör alacak.

Adaylardan bu doğrultuda kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Operatör için G sınıfı Şoför için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, En az ortaokul mezunu olmak, Herhangi bir başka kurumda çalışmıyor ve mecburi hizmet koşulu olmamak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak gibi şartlar aranıyor.

Başvurular ne zaman yapılacak?

Sarıoğlan Belediyesi için adaylar başvurularına 25 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 31 temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

KAYSERİ İŞ İLANLARI:

İŞKUR üzerinde Kayseri ili için yeni iş ilanları yayımlandı. Farklı kuruluşlar tarafından, Aşçı, İşçi, Şoför, mühendis, tekniker, Mimar gibi en çok aranan mesleklerde iş ilanları ile personel alımı yapılacak. Alımlar en az ilkokul mezunu olan adayları kapsayacak olup toplamda 329 farklı iş ilanı bulunuyor ve yüzlerce personel alımı yapılacak.

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gereklidir. İlgili kayseri İş İlanlarına ulaşmak için Açılacak sayfa da İl seçeneğini kayseri olarak seçip İŞKUR üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra iş ilanına ulaşacaksınız.

DİĞER PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.