Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan öğretmenevi personel alım ilanları öğretmenevi tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi daimi 13 personel alımı yaptığı görülmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi alımı ilanı İŞKUR üzerinden geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyuruldu ve alım ilanına müracaatlar başladı. Peki kimler müracaat edebilir ve hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi
Alınacak Personel Sayısı: 13
Farklı Pozisyon Sayısı: 7
Kamu Kurumu / Daimi Personel
Mezuniyet: En az ilköğretim

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi kendi bünyelerinde istidam etmek üzere kamuya 13 daimi personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Pide Ustası
Aşçı
Aşçı Yardımcısı
Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)
Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı)
Garson (Servis Elemanı)
Bulaşıkçı (Stevard)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 11 daimi personel alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi 11 daimi personel alımına adaylar Kastamonu İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile başvuru yapabilmekte olup yine İŞKUR'un sitesinden de adaylar ilanlara müracaat edebilir. Son başvuru tarihi 5 Nisan 2017 olarak belirlenmiştir.