Eğitimlerini tamamlayan ve yeni mezun olmuş adaylara kariyer sitesi üzerinden 1500 yeni iş ilanı açıldı. Deneyimsiz olan ve eğitimini yeni bitirmiş olan işsiz gençler için kariyer sitesi üzerinden yeni mezun adaylar için çok sayıda personel alım ilanı yayınlandı. 1500 civarında Özel sektör için yeni personel alımı gerçekleştirilecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Müşteri Temsilcisi Asistanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Müşteri Danışmanı, Banka Gişe Yetkilisi, Satış Danışmanı, Finans Danışmanı, Sosyal Medya Uzmanı, İnsan Kaynakları Stajyeri, Sözleşmeli Muhasebe Elemanı, Yetiştirilmek Üzere Müşteri İlişkileri Uzmanı, Anestezi Teknikeri, Tahsilat Temsilcisi, Resepsiyonoist, Gişe Yetkilisi, Depo Personeli.

BAŞVURU KOŞULLARI VE BAŞVURULAR

İlanlarda yer alan açık pozisyonlara başvurabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ilan metinlerinde yazan kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinde olmak. Görevini sürekli yapmaya teşkil bir sağlık sorununun bulunmaması erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmaması.

KARİYER SİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU

Eğitim öğretimin yeni bitirmiş olan adaylar kariyer sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurularını sadece online olarak yapılacağını ve herhangi bir şekilde başka bir başvuru şeklinin kabul edilmeyeceğini söyleyelim. Kariyer sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilmek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak alım yapan firmaları görebilir ve istediğiniz şekilde başvuru yapabilirsiniz.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim