Karayolları Genel Müdürlüğü 25 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı niteliklerde personel alım ilanı yayımladı! Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları taktirde başvurulaını gerçekleştirebilecekler. Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerden toplamda 12 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Karayolları Genel Müdürlüğü 4 engelli ve 8  Eski hükümlü personel olmak üzere, Önlisans mezunu Ankara'da 2 ve Bolu'da 1 Engelli, Lise ve Dengi okul mezunu Boluda 1 Engelli işçi, Lise ve Dengi okul Mezunu İstanbul'da 1 ve Ankara'da 1 Eski hükümlü işçi, Önlisans mezunu İstanbul 1, Ankara 2 ve Bolu 1 işçi ve lisans mezunu Ankara 1 ve Bolu 1 olmak üzere toplamda 12 kişi alınacaktır.

BAŞVURUŞARTLARI NELERDİR?

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 18 Yaşını tamamlamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak, Engelli adaylar için Engelli Kamu personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve En az lise mezunu olmak şartı ile Önlisans veya Lisans mezunu olmak şartları aranacaktır. 

Adaylar bu şartları taşımaları ve başvurularını yaptıkları dahilinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Sözlü sınava katılacaklardır.Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen Sözlü sınav / mülakat listesinde yer alan adayların adreslerine Sözlü sınav / mülakat tarihi, yeri ve istenilen belgeleri bildirir tebligat gönderilecektir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilan yayımladığı tarihten itibaren başlayabilecek ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yani başvurular en geç, 03 kasım 2017 tarihine kadar, başvurularını Türkiye İş Kurumu internet sayfasına yada Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapacaktır.

Editör: TE Bilisim