Devlet Personel Başkanlığı personel alım duyuruları arasında yer alan Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım ilanı ile, Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve kadrolarda personel alımı yapıyor. Başvuruların ilanın yayımlanma tarihi itibari ile yani 25 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona eriyor. Karayolları Genel Müdürlüğüne başvurular Türkiye İş Kurumu tarafından alınacaktır.

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, 18 Yaşını tamamlamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve en az lise mezunu olmak şartları aranacak. Ayrıca alım kadrolarında ENgelli alımlarıda yapılacak olup, Engelli kadrolarına başvuru yapacaklar için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır.

Adaylar bu nitelikleri taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca başvuru işlemlerinden sonra Karayolları Genel Müdürlüğü adaylara yapacağı duyuru ile sözlü sınav yapacaktır. Duyuruda sınav hakkında bilgiler verilecektir. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerden toplamda 12 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Karayolları Genel Müdürlüğü 4 engelli ve 8  Eski hükümlü personel olmak üzere, Önlisans mezunu Ankara'da 2 ve Bolu'da 1 Engelli, Lise ve Dengi okul mezunu Boluda 1 Engelli işçi, Lise ve Dengi okul Mezunu İstanbul'da 1 ve Ankara'da 1 Eski hükümlü işçi, Önlisans mezunu İstanbul 1, Ankara 2 ve Bolu 1 işçi ve lisans mezunu Ankara 1 ve Bolu 1 olmak üzere toplamda 12 kişi alınacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularını en geç 03 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Türkiye İş Kurumu internet sayfasına yada Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapacaktır.

Editör: TE Bilisim