Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı olan Karayolları Genel Müdürlüğü her sene personel alımı yapmaktadır. Şuanda binlerce personeli olan söz konusu müdürlüğün ihtiyaçlarının hızlı giderilmesi ve onarımların daha hızlı olup trafiğin aksatılmaması için yeni personel alımları da yapılmaktadır. Karayolları Genel Müdürlüğünün yakın zamanda personel alımı gerçekleştirmesi beklenirken iyi haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan geldi. Bakan Arslan yaptığı açıklamasında Karayolları ordusuna bin 280 teknik personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki detaylar nedir?

1.280 Personel Alım Detayları

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı konuşmasında bugüne kadar yaptıklarından ve Türkiye'nin ilerlemeye devam ettiğinden bahsetti. Bu konuşmalarının ardından taşeron işçilerin kadroya alınması konusuna da açıklık getiren Bakan Ahmet Arslan hedeflerinin daha büyük olduğunu ve projelerinin daha kısa sürede hayata geçirilmesi için personel alımlarının da artırılması gerektiğini ifade etti.

Personel alımlarının artması ve bünyelerinde daha çok teknik personelin istihdam etmesi ile yapacakları işinde doğru orantıda olacağını belirten Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğü için bin 280 personel alımı yapacaklarını duyurdu. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ise işçilein 15 Temmuz 2016 tarihi ile tekrar iş başı yapacaklarını vurguladı.
Editör: TE Bilisim