Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 640 kişilik memur personel alımı yapması beklenirken geçtiğimiz günlerde beklenen ilan ÖSYM tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Yayımlanan ilan da Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 kişilik memur personel alımı yapacağı belirtilirken hangi şehirler ve hangi pozisyonlar için alımların yapılacağı da belirtilmişti. Müracaatlar halen sürmekte olup adayların gerekli başvurularını 18 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar içni alım yapılmakta ve detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü lisans ve önlisans mezunu toplam 640 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor. Buna göre büro personeli, mimar, şehir planlayıcısı, mühendis ve tekniker gibi kadrolar için alımlar gerçekleştirmekte ve ilana müracaatlar sürüyor.

BAŞVURULAR

Başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile KPSS 2017/4 seçeneği ile yapılmaktadır. Adaylar uygun oldukları pozisyonlar için müracaatlarını 18 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurularını ve tercihlerini yapan adayların mutlaka onay ücreti olan 15 liralık ücreti de ÖSYM'nin anlaşmalı bankalarına ya da ÖSYM'nin internet sitesinden kredi kartı aracılığı ile ödemesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr

KGM 640 MEMUR ALIMI BAŞVURU VE İLAN İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim