Karayolları Genel Müdürlüğü 62 Personel Alacak
Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını gidermek üzere toplamda 62 adet personel alacak. Sizde Karayolları Genel Müdürlüğü iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 62 kişilik boş kadrosu ile farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplamda 62 adet açıktan personel alacak. Alınacak olan personellerin kadroya girebilmeleri için Karayolları Genel Müdürlüğünün düzenlediği Sözlü sınava katılarak, sınavdan başarılı puan alan adaylar kadrolara yerleşecektir. Başvuruda bulunmak için aranan şartlar şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan türlerinden (70) ve üzeri puan almış olan adaylar,
KADROLAR:
 - 36 adet Mühendis,
 - 14 adet Tekniker,
 - 2 adet Mimar,
 - 3 adet Şehir Plancısı,
 - 1 adet Matematikçi,
 - 2 adet İstatikçi,
Olmak üzere toplamda 62 adet personel alınacaktır. Alınacak olan personeller, farklı pozsyonlarda ve farklı illerde alınacaktır. Kadro ile daha fazla ayrıntıya ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyiniz.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 19 Ocak 2016 tarihi ile 29 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.kgm.gov.tr) yer alan “İlk Atama Başvuru Formu”nu elektronik ortamda doldurarak son başvuru tarihi mesai 
Editör: TE Bilisim