Karacadağ Kalkınma Ajansı yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Bildiri Devlet personel Başkanlığılı tarafından 08 Haziran 2017 tarihinde yapılmıştır. Karacadağ Kalkınma Ajansı, Kalkınma ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinnin kalkınması ve gelişmesi için hizmet edecek olan 1 adet İç denetçi ve 12 adet uzman Personel alımı gerçekleştirecek. 

Karacadağ Kalkınma Ajansının merkezi Diyarbakır ilinde olup, Ajansların faliyet alanını Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde oluşmaktadır. Başvurusu onaylanan adaylar sınava tabi tutulacak olup, sınavda başarılı olan adaylar ise Ajansın iş yükü dikkate alınarak bu illerden, Ajans’ın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaktır. 

Buna göre adaylar başvurularını 03 Temmuz 2017 tarihi ile 12 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurusu onaylanan adaylar ise yapılacak olan duyurudan sonra, 19-20-21 Temmuz 2017 tarihlerinde sınava katılacaklardır. Adaylar başvurularını Karacadağ Kalkınma Ajansı, İnsan Kaynakları Bürosu, Selahattini Eyyubi Mah. Urfa Bulvarı No: 15/A 21080 Bağlar/DİYARBAKIR adresine yapmaları mecburidir. 

Adaylardan, Diyarbakır ve Şanlıurfa Bölgesinin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, esnek ve dinamik çalışabilen, yaratıcı ve analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendiliğinden iş yapabilme becerisine sahip, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına kolay uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan şartları aranacaktır. 

İletişim İçin: Karacadağ Kalkınma Ajansı, İnsan Kaynakları Bürosu, Selahattini Eyyubi Mah. Urfa Bulvarı No: 15/A 21080 Bağlar/DİYARBAKIR (Tel: 0 (412) 237 12 16-17 Faks: 0 (412) 237 12 14 E-posta: [email protected])

Editör: TE Bilisim