ASDEP personel alımı yapan illere Karabük'te eklendi. Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 6 kamu personeli alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Alım ilanı diğer ASDEP personel alımı duyurularının yapıldığı gibi yine il müdürlüğü aracılığı ile yapıldı. Karabük İl Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 6 personel alımı yapılacağı kamuoyuna ilan edildi. Peki alım ilanına başvurular ne zaman yapılacak ve adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Alım Yapılacak Personel Sayısı: 6 Personel

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 6 kamuya personel alımı gerçekleştirecek. Peki bu alımlara adaylar nasıl müracaat edebilir ve kimler başvuru yapabilir.

Türk Vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
KPSSP3 Puan Türünden 60 ve üzeri alıyor olmak
Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 1 yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak

Adayların Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 6 personel alımına müracaat edebilmek için bu şartlara uyum sağlıyor olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 6 personel alım ilanına başvuru yapmak isteyenlerin 13 Mart 2017 - 15 Nisan 2017 tarihleri arasında şahsen Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/ly8ykY