Devlet Personel Başkanlığından ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile açıklanan köy korucusu alımları ile özel firmalara güvenlik görevlisi alımlarını aktarıyoruz. Eğitim düzeyinde n az lise mezunu olan silahlı ya da silahsız 3 inden fazla güvenlik görevlisi alımları yapılıyor. Diğer yandan kamu kurumlarının açıkladığı bekçi, köy korucusu alımları başvuruları alınmaya başladı. Buna göre tüm bu unvanlardaki alımların başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detaylarını aktarıyoruz.

KAMUYA GÜVENLİK KORUCUSU ALIMI;

Kaymakamlıkların yayımladığı alım ilanına göre toplamda 115 güvenlik korucusu istihdam edilecek. Buna göre Sason Kaymakamlığına 90, Gercüş Kaymakamlığına ise 25 güvenlik korucusu alımı yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların 30 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Diğer yandan başvuruların az olması halinde yaş şartında 38'e esnetileceği belirtildi. Alım yapılacak olan köyde en az 1 yıl ikamet eden adaylar başvuru yapabilecekler. Başvuruda istenilen belgeleri, başvuru kılavuzunu ve başvuru şartlarını aşağıdaki bağlantıdan erişebilirisiniz.

Başvuru detayları için tıklayın.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI;

Türkiye İş Kurumu tarafından açıklanan iş ilanlarına göre özel firmaların güvenlik personeli ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Buna göre en az lise mezunu olan, bunun yanı özel güvenlik sertifikasına sahip olan, başvurularda diğer özel şartları taşıyan adayların aşağıdaki ağlantıdan başvuru detaylarını inceleyebilirler ve başvurularını yapabilirler.

Başvuru detayları için tıklayın.

Editör: TE Bilisim