Kamuya on binlerce memur, polis, askeri personel alımı yapılacak! Başvurular devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 23. Dönem POMEM alımları iin ilan açıkladı. 10 Bin polis memuru alımında başvuru şartları belli oldu. uzun bir süredir beklenen ilanın açıklanması ile yaş şartı değişmediği belirtildi. Bununla birlikte polis olmak isteyen adaylar için başvuru için Lisans mezunu adayların P3 puan türünden en az 60 almış olmak, P93 puan türünden ön lisans mezunu olan adaylar için 60 puan almış olmak şartı ile 10 Bin polis alımı başvurular 1 Ekim tarihinde alınmaya başlanacak.

POLİS, ASKERİ PERSONEL ALIMLARI;

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel ihtiyacının giderilmesi için uzman erbaş alımı yapacak. 17 Ağustos tarihinde başlayan alım başvurularında yaş şartında 27 yaşını bitirmemiş olmak isteniliyor. En az lise mezunu olan adayların askerliğini tamamlamış olmaları ya da bitirişmiş olmaları istenildi.

Diğer yandan İŞKUR üzerinden Belediyeler, Milli Eğitim Müdürlüklerine ve kamu kurumlarına farklı kadrodaki memur alımları yapılacak. İçişleri Bakanlığına, Adalet Bakanlığına KPSS'den 60 almış olan adaylar için bir çok kadroda başvurular devam ediyor.

Memur alımları için tıklayın

Editör: TE Bilisim