Kamu kurumlarına personel alımları bu hafta için yayınlanan yeni ilanlar ile devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda en az lise mezunu olma şartı ile 15 yeni alım yapılacak olup alım yapacak olan kurumlar, kadrolar ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Ulakyurt Belediye Başkanlığı

Belediye 1 taksi şoförü alımı için genel alımların yanı sıra 18 yaşından büyük olmak ve ilgili ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 engelli temizlik görevlisi için İlköğretim veya Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak, Engelli sağlık kurulu raporunun en az %40 oranında olduğunu belgelendirmek, (Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuata göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmesi ve 41 de normal temizlik görevlisi alımı için İlköğretim veya Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak şartı aranmaktadır.

1 inşaat işçisi alımında genel şartlara ek olarak İnşaat İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı ‘Boyacı’ gibi en az bir belgeye sahip olmak,

1 bahçıvan alımı için Bahçe Bakım İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince sertifikaya sahip olmak,

1 sıhhi tesisatçı için ise sıhhi Tesisat İşleri alanında; eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

DSİ 17.Bölge Müdürlüğü

Kurum engelli büro işçisi alımı için Lise Mezunu olmak, Milli eğitim Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak, 45 Yaşından gün almamış olmak, Van İl sınırları içeresinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Geyikli Belediye Başkanlığı

1 engelli beden işçisi alımı için adayların genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.1 futbol antrenörü için ise 18 ile 35 yaş arasında olmak, deneyimi olmak şartları ile genel şartları sağlaması istenmektedir.

Türkiye Zeytincilik Araştırma Enstitüsü

Kurum 1 tarım işçisi alacak olup Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), -F sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 18-30 yaş arasında olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlgili ilanlara erişmek için ilan numaraları ile arama yapabilirsiniz. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim