Belediye Başkanlıkları tarafından hazırlanmış olan ilanlar Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi yine başvuruları İŞKUR üzerinden kabul eden Belediyelerin alım ilanları İŞKUR üzerinden de kamuoyuna duyurulmaktadır.

Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı geçtiğimiz günlerde itfaiyeci alım ilanı yayımladı. Bu alım ilanına göre Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci kamu personeli alımı yapacak. Adayların başvuru yapması için son gün 27 Şubat 2017 tarihinde mutlaka müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

SON BAŞVURU 27 ŞUBAT 2017

Personel alım ilanı Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı tarafından hazırlandıve alım ilanında personelin itfaiyeci olarak görev yapacağı belirtildi. Son başvuru 27 Şubat 2017 olarak biliniyor adayların bu tarihe kadar başvurması gerekiyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR

AFAD Acil Durum Eğitim Semineri Katılım Belgesine sahip olmak
Psikoteknik Belgesine sahip olmak
İtfaiye Kurs Diplomasına sahip olmak
Yangın Eğitim Sertifikasına sahip olmak

Yukarıda belirlenmiş olan belge ve sertifikalara sahip olan adaylar Elazığ Ağın Belediye Başkanlığının itfaiyeci alım ilanına müracaat edebilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı 27 Şubat 2017 tarihine kadar müracaatları kabul ediyor peki başvurular nasıl yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Elazığ Ağın Belediye Başkanlığı sınırları içerisinde ki İŞKUR üzerinden müracaat etmesi gerekmektedir. İŞKUR'a gidemeyen adaylar ise İŞKUR'un resmi sitesi ''www.iskur.gov.tr'' üzerinden başvuru yapabilir. Son tarih: 27 Şubat 2017'dir.
Editör: TE Bilisim