Ülkemizde hizmetlerine devam etmekte olan belediyeler personel alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında kamuya daimi şoför personeli alımı yapıldığı görülüyor.

Belediyelerin kamuya şoför personeli alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR aracılığı ile gerekli başvurularını yapmaları gerekmektedir. Peki kamuoyana duyurulan şoför personeli alım ilanına nasıl müracaat edilir? Hangi belediyeler alım yapıyor?

Hangi Belediyeler Alım Yapıyor

İŞKUR aracılığı ile pek çok belediye şoför personel alım ilanı yayımladı. Kamuya şoför personeli alımı yapılıyor. Peki hangi belediyeler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför personeli alımı yapılıyor.

Çanakkale Belediye Başkanlığı
Köprübaşı Belediye Başkanlığı
Kaymaklı Kasabası Belediye Başkanlığı

Yukarıda hangi belediyelerin şoför alımı yaptığı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Yukarıda belirtilmiş olan belediyeler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför personeli alımı yaptığı duyuruldu. Peki hangi şoför pozisyonları için alım yapılacak.

Makam Şoförü
Yük Taşıma Şoförü
Yolcu Taşıma Şoförü
Vidjanör Şoförü

Yukarıda belediyelerin hangi şoför pozisyonları için alım yapacağı belirtilmiş olup her belediye farklı şoför pozisyonu veya pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Adayların başvuru yapmak için en yakın İŞKUR müracaat merkezini ziyaret etmesi ya da gerekli pozisyonlar için İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvurularını yapması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim