Geçtiğimiz günlerde Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün hazırladığı alım ilanı İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu. Kamuoyuna duyurulan ilana göre Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün kamuya 12 bahçıvan alımı yapılacağı duyuruldu ve müracaatlar 10 gün süre boyunca kabul edilecekti.

Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün alım yaptığı bahçıvan kadrosuna müracaat etmek için adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup son başvuru tarihi 10 Mart 2017 olarak duyuruldu.

Son Başvuru: 10 Mart 2017

NASIL MÜRACAAT EDİLİR


İŞKUR aracılığı ile Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bahçıvan alımı yapacağı duyuruldu. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir? Başvuru yapmak isteyen adayların alım ilanının yayımladığı il başvuru şube ve merkezleri aracılığı ile müracaat edebilir.
Yine Türkiye geneli internet aracılığı ile İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün alım yaptığı 12 kişilik bahçıvan alımına adaylar başvuru yapabilir. Peki internetten nasıl başvuru yapılır?

https://goo.gl/h6QULh

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün alım yatpığı 12 geçici bahçıvan alımına başvuru yapabilir. Son başvuru 10 Mart 2017 olarak duyuruldu ve adayların bu tarihler arasında müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.