Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Adalet Akademisi farklı pozisyonlarda olmak üzere 40 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapılacak. Başvuru süreci haftaya başlayacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle aranan şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. haberimizin devamında sizlere ilan hakkında detayları aktayacağız.

KAMUYA 40 PERSONEL ALIMI BAŞLIYOR!

Türkiye Adalet Akademisi tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanmış olan ilana göre 40 kamu personeli alınacak. Bu bağlamda Ankara ili için KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı yapılacak. KPSS Şartı olmadan, 2 Bahçıvan – Peyzaj Bahçıvanı ve 36 Temizlik Görevlisi alınacak. KPSS 60 puan ile ise 2 Yolcu Taşıma Şoförü alımı yapılacak. Adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak ile Lise Mezunu ve Ön Lisans mezunu olmak şartı aranıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye Adalet Akademisine alımı yapılacak kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesideki nitelikler doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavından Şoför adayları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve yukarıdaki tabloda belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Türkiye Adalet Akademisi 40 perosnel alımı için başvuru süreci başlıyor. Geçen hafta yayımlanmış olan ilana göre Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacak olan ilan için adaylara 5 günlük bir süre verilecek. Bu kapsamda başvuru süreci 02 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup 05 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim