Geçtiğimiz günlerde İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlarda Ağaçören Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağı öğrenildi.

Müracaatlar İŞKUR üzerinden devam etmekte olup yoğun rağbetin olduğu kadrolar için halen başvurular devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen adayların ilanlarda belirtilmiş olan süre zarfları dolmadan önce başvuru yapmaları gerekmektedir. Peki başvuru tarihi nedir? Adaylar ne zaman kadar müracaat etmesi gerekiyor.

Açık Pozisyon Sayısı: 24

MÜRACAAT TARİHLERİ NEDİR


İŞKUR aracılığı ile Ağaçören Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının yayımladığı ilanlarda 24 açık pozisyon için temizlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki müracaat tarihleri nedir?

Ağaçören Belediye Başkanlığı - 3 Mart 2017
Çanakkale Belediye Başkanlığı - 6 Mart 2017

Yukarıda belirtilmiş olan tarihler içerisinde toplam 24 temizlik görevlisi alınacak olup Ağaçören Belediye Başkanlığı 9 geçici ve Çanakkale Belediye Başkanlığı 15 daimi temizlik görevlisi alımı yapacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Ağaçören Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının yukarıda belirtilen kadro ve tarihler içerisinde temizlik görevlisi alımı yapacağı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

Başvurular yurt geneli İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile yapılmakta olup adayların belirtilmiş olan tarihlere kadar mutlaka İŞKUR'dan başvuru yapması gerekmektedir. İŞKUR araıclığı ile müracaat edemeyen adaylar İŞKUR'un sitesi olan www.iskur.gov.tr aracılığı ile başvurusunu yapabilir.