Kamu kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi ve geçici süre alımlar için ilanlar hazırlamaya devam ediyor. Kamuya memur ve personel alım ilanları genel olarak Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR aracılığı ile ilan edilmektedir. Geçtiğimiz hafta Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sula Birliği aynı gün İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanı yayımladı.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanda kamuya geçici süreli olarak istihdam etmek üzere toplam 7 personel alımı yapılacağı belirtildi ve son başvuru tarihinin ise 13 Mart olduğu öğrenildi.

DETAYLAR

Alım Yapılacak Pozisyon: Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)
Alınacak Toplam Personel: 7 Personel
En Az Eğitim Düzeyi: İlköğretim
Son Başvuru Tarihi: 13 Mart 2017
Alım Yapacak Kurumlar: Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sula Birliği


Yukarıda detayları verilmiş olan bilgiler ile kamuya geçici süre istihdam etmek üzere çiftçi personeli alımı yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların ilanın yayımlandığı şehirde ki İŞKUR şube ve merkezleri aracılığı ile müracaat edebileceği gibi yine internet üzerinden de başvurularını yapabilir.

İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen adayların
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda verilmiş olan linki takip ederek çiftçi pozisyonu için alım yapan Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sula Birliği kurumlarını sorgulatabilir ve gerekli müracaatlarını 13 Mart 2017 tarihine kadar yapabilir.
Editör: TE Bilisim