Ülkemizde kamu kurum ve kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yeni personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alım ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanana ve hali hazırda başvuruları devam eden ilanlara bakıldığında kamuya binlerce KPSS şartlı ve şartsız olmak üzere personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor.

Hangi Kurumlar Alım Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilen metinler ile kamu kurumlarının personel alımı yaptığı görüldü. Peki aktif olarak hangi kurumlar alım yapacak ve alımlar yapılıyor?

PTT

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl boyunca toplam 2 bin 500 personel alımı gerçekleştirecek olup. İlk alım başvuruları 13 Şubat 2017  - 18 Şubat 2017 tarihinde yapılacak.

Kadrolar: Gişe görevlisi, Büro görevlisi ve Dağıtıcı

PTT Alım İlanı İçin Tıklayınız

İstanbul Valiliği

İstanbul Valiliği ve Kaymakamlıkları için KPSS şartı olmadan 700 bekçi alımı yapılacak. Alım başvuruları 16 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve 25 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Bekçi Alım İlanı İçin Tıklayınız

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı 2017/2 ile ilköğretim mezunu lojistik branşlı binlerce uzman erbaş alımı yapıyor. Yine Jandarma Genel Komutanlığı 2017/3 ile en az lise mezunu Jandarma Komando (Jandarma Özel Harekat) ve Jandarma Emniyet Asayiş uzman erbaş personeli alımı yapmaktadır. Son başvuru tarihi 17 Şubat 2017'dir.

Jandarma Komando ve Asayiş Alım İlanı İçin Tıklayınız
Lojistik Branşlı Jandarma Alım İlanı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim