Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan belediyeler açık pozisyonlar için memur personel alımı yapmaya devam ediyor. Buna göre Menemen Belediye Bakanlığı ve Ortahisar Kasabası Belediye Başkanlığı aracılığı ile hazırlanan ve İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de kamuya bahçıvan alımı yapılacağı öğrenildi.

Menemen Belediye Başkanlığının alım ilanın da aranan şart okur - yazar olarak belirtilirken Ortahisar Kasabası Belediye Başkanlığında aranan şart en az ilköğretim mezunu olarak belirtildi. İki ilanın da müracaat süreleri farklıdır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurumlar: Menemen Belediye Başkanlığı ve Ortahisar Kasabası Belediye Başkanlığı
Müracaat Şartları Tarihleri
Menemen Belediye Başkanlığı - 27 Mart
Ortahisar Kasabası Belediye Başkanlığı - 31 Mart 2017
Mezuniyet Şartları
Menemen Belediye Başkanlığı - En Az Okur Yazar
Ortahisar Kasabası Belediye Başkanlığı - En Az İlköğretim, En Fazla Lise

NASIL MÜRACAAT EDİLİR


Menemen Belediye Başkanlığı için adayların İzmir ve Ortahisar Belediye Başkanlığı için ise adayların Nevşehir İŞKUR şube ve müracaat merkezlerini ziyaret etmesi gerekmektedir. Yine internetten;

Ortahisar - https://goo.gl/vtikpm
Menemen - https://goo.gl/DVt4Jk


Yukarıda verilmiş olan linkler aracılığı ile de müracaatlarınzıı yapabilirsiniz. Menemen Belediye Başkanlığı ilanı 27 Martta sona ermekte ve alım geçici statüsünde yapılırken Ortahisar Belediyesi alımı 31 Martta sona ermekte ve daimi statüsünde alım yapılmaktadır.