Hizmetlerine devam etmekte olan Ağaçören Belediye Başkanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığının yayımlamış olduğu temizlik görevlisi alım ilanına göre kamuya 24 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Alım ilanları geçtiğimiz günlerde Çalışma ve İş Kurumu ile kamuoyuna duyuruldu ve müracaatlar bu kanal üzerinden kabul edilmektedir. Alım ilanlarının yayımlanması ile İŞKUR üzerinden adaylar 10 gün süre boyunca başvurularını gerçekleştirebilecek. 

HANGİ BELEDİYE KAÇ PERSONEL ALIYOR

Ağaçöğren Belediye Başkalığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya 24 temizlik görevlisi alımı yapıyor. Peki hangi belediye kaç personel alımı yapıyor.

Ağaçören Belediye Başkanlığı

Ağaçören Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 açık pozisyon için temizlik görevlisi alacak ve adaylar geçici olarak istihdam edecek. Başvurular için son tarih 3 Mart 2017 olarak belirlendi.

Çanakkale Belediye Başkanlığı

Çanakkale Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15 açık iş için temizlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan adaylar daimi olarak istihdam edecektir. Son başvuru tarihi ise 6 Mart 2017 olarak duyuruldu.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Ağaçöğren Belediye Başkalığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya 24 temizlik görevlisi alımı yapıyor. Peki müracaat etmek isteyen adaylar ne yapmalıdır?

Türkiye geneli her hangi bir yerden İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile Ağaçören ve Çanakkale Belediyesi alım ilanına müracaat edebileceğiniz gibi İŞKUR'a gidemeyen adaylar İŞKUR sitesi olan ''www.iskur.gov.tr'' üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.
Editör: TE Bilisim