Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 233 sayılı kanuna göre faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezi İstanbul ili olan ve seyir halinde olan Türk yada yabancı bayraklı gemilerin güvenliğinin sağlanması için bazı görevleri olan Kıyı emniyeti müdürlüklerinin belirlenen saha içerisindeki gemi kurtarma can kurtarma, trafik hizmetlerinin otoritesini sağlamak, deniz haberleşmesini sağlamak, fener otoritesi gibi görevleri bulunuyor. Resmi gazetede açıklanan memur alımı ilanına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvurular 15 mayıs tarihinde son bulacak. Büro memuru alımı başvuru detayları şu şekilde olacak.

LİSANS MEZUNU BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI;

İki farklı kadrodaki alımlarda 4 kişi lisans mezunu olmaları gerekli olacak. Yaş şartında 36 yaşından gün almamış olmak, office programlarına hakim olmak, analitik düşünme çözüm odaklı sorumluluk alabilmek, mevzuata hakim olmak gerekli olacaktır. 2 kişilik alımda vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olan iş kanunları hakkında bilgi sahibi olan adaylar başvuru yapabilirler.

ÖNLİSANS MEZUNU BÜRO PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Lisan ve önlisans mezunu büro memuru alımlarında KPSS şartı aranmayacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Ön lisans mezunu alımlarında 36 yaşından gün almamış olmak, office programlarına hakim olmak, analitik düşünebilen, firmaların stok malzeme tedariki, ithalat ihracat gümrükleme lojistik alanlarında 2 yl tecrübesi olan 2 kişi, GMDSS Genel Telsiz Operatörü (GOC), GMDSS Birinci Sınıf Telsiz Elektronik Zabiti(REO), GMDSS İkinci Sınıf Telsiz Elektronik Zabiti(REO) yeterlik belgesine sahip olan 6 kişi, deniz ve liman işletmeciliği, lojistik, deniz brokerliği bölümlerinden mezun olan 4 kişi, muhasebe alanında 1 yıl tecrübeli olan ve unu SGK kaydı ile hizmet döküm belgesi ile belgeleyebilen 3 kişi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

İLAN NUMARASI;

Editör: TE Bilisim