Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları açık pozisyonlarına göre memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları kamu kurumlarınca hazırlanmakta ve ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına ya da İŞKUR'a gönderilmektedir

İŞKUR'a gönderilen memur ve personel alımı ilanlarına bakıldığında çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Buna göre yeni yayımlanmış olan ilanlara göre toplam 182 kişilik kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında kamu kurumlarının en az ilköğretim mezunu 182 kişilik memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor.

TORTUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI 
BANDIRMA KOYUNCULUK ARAŞTIRMA ENTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 
DOĞU AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları çok sayıda farklı pozisyon içni daimi ve geçici olmak üzere toplam 182 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ilgili ilanlara nasıl müracaat edebilir.

BAŞVURULAR

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebileceği gibi yine İŞKUR şubelerine giderek ilgili kurumların ilanlarını görmek istediğini ve başvuru yapmak istediğini söyleyerek de adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim