İŞKUR aracılığı ile geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan ilan da Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bahçıvan alımı yapacağı öğrenilmişti. Alım ilanına göre adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor.

Bilindiği gibi İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlar 10 gün boyunca ilanda kalır ve 10 günün sonunda ilandan düşer. Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğünün alım ilanına müracaatlar 10 Mart 2017 tarihine kadar sürecek ve adaylar bu tarihe kadar müracaat edebilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğü aracılığı ile alınan 12 kamu personeli başvurusu nasıl yapılır. Müracaatlar İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır. Türkiye geneli her hangi bir İŞKUR başvuru merkezinden adaylar gerekli işlemlerini yapabilir.

Yine İŞKUR'a gitmeyen adaylar İŞKUR'un sitesi üzerinden Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğü adına yayımlanmış olan ilanları incelerse 12 bahçıvan alımı yapıldığını görebilir. İnternet üzerinden de adaylar 10 Mart 2017 tarihine kadar başvurusunu yapabilir.

Başvuruların sona ermesi ile 20 Mart 2017 tarihinde noter huzurunda çekiliş yapılacak ve çekilişte ismi çıkan adaylar Basın İlan Kurumu Tatil Köy İşletme Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam etme şansı yakalayacak. Toplam 12 kamu personeli alınacak.
Editör: TE Bilisim