Kamu ve özel firmaların personel istihdamı için ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Devlet Personel Başkanlığından yapılan memur alımları İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı. Özel işveren firmaların alım yapacağı ilanlarla birlikte toplamda 873 büro memuru alımı yapılacak.

Kamu ve özel firmaların personel ihtiyacında önemli ölçüde büro görevlileri kapsamaktadır. İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde en az lise mezunu, tecrübeli veya tecrübesiz 873 büro memuru personel alımı yapılacak. Buna göre genel büro memuru alımlarında hangi başvuru şartlarına sahip olmak gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Bilindiği gibi personel alımlarında 18 yaşını tamamlamış olmak başvuru şartlarında gerekli olan şartların başında gelmekte. Büroda görev almak isteyen adayların Office programlarına hakim olmaları, aktif olarak bilgisayar kullanabilmeleri gerekiyor. İlan detaylarında belirtilen eğitim düzeyine (lise, ön lisans ve lisans) sahip olmak gerekiyor. Görevini sürdürmek için sağlık engelinin bulunmaması da diğer başvuru şartları arasında bulunuyor. Özel başvuru şartlarını incelemek için aşağıdaki linkten detayları inceleyebilirsiniz.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/W29UFH

KAMUYA BÜRO MEMURU ALIMI;

Milli Eğitim Bakanlığının personel ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden 4 farklı ilan yayımlandı. Buna göre kamuya 31 büro memuru alımı yapılacak. Adaylar başvurularını 17 Eylül tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

Kamuya Büro Memuru alımları için tıklayın

İŞİN OLSA