Kamuya memur personel alımlarının devam etmesi ile birlikte bazı kurumlar için başvurularda son güne gelindi. Buna göre duyurusu geçtiğimiz günlerde yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) kamu personeli alım ilanı için başvurularda son güne gelindi. Başvuruların 24 Nisan 2018 tarihinde başlamasının ardından adaylara verilen 10 günlük sürecin sonuna gelindi. Başvuru yapacak adaylar ilanın metninde de belirtiliği üzere şartlara uymaları dahilinde başvuruları geçerli sayılacaktır.

Söz konusu ilan ile Orman Genel Müdürlüğü 3 farklı pozisyonda alım yapacak. Buna göre Orman Genel Müdürlüğü 1 (Bir) Kaptan Pilot (Uçak) / Kaptan Adayı (Uçak), 1 (Bir) Bakım / Test Pilotu (Helikopter) ve 1 (Bir) Helikopter Makinisti alacak. Ayrıca adaylara bu yönde 657 Sayılı Devlet memurları kanunun şartları kapsamında bir sınav yapılacak ve sınav sonucunda başarılı olan adaylar sözleşmeli olarak ataması yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilan için başvurular 24 Nisan 2018 tarihi itinbari ile devam etmekteydi ancak ilanda da belirtildiği üzere 02 Mayıs 2018 tarihinde en geç saat 16:00 a kadar başvuruların yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını Ankara'da bulunan Orman Genel Müdürlüğü Orman yangınıyla Mücadele dairesi Başkanlığı havacılık Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlgili Müdürlük Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA adresinde bulunmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARINI HATIRLIYALIM!

Adaylardan genel olarak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun şartlarını taşımak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Suç hükümlüsü olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ve kadrosuna göre özel nitelikler aranmaktadır. Özel şartlara ve sınav hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Buraya Tıklayarak yayımlanan ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim