Kamu kurum ve kuruluşlarına bir çok kadroda personel alımları gerçekleşiyor. Buna göre kurumların bazı kadrolardaki personel alımı ilgi çekiyor. Erciyes Üniversitesi de yeni açıkladığı sözleşmeli memur alım ilanında 3 kişilik sözleşmeli canlı model alımı yapılacağı açıklandı. Üniversitenin yayımladığı canlı model alımı detaylarını açıklıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI;

Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığından yapılacak olan alımda; Güzel Sanatlar Fakültesine bağlı olan Resim, Heykel, Görsel İletişim Tasarımı, Seramik ve Cam Tasarımı bölümlerinde uygulama derslerinde görev almak üzere toplamda 3 kişilik  istihdam sağlanacak. Adayların hangi başvuru şartlarını taşıması gerekiyor.

CANLI MODEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvurularda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda belirtilen 4/C maddesi gereğince ilanda belirtilen şarları taşıyan adayların başvuru yapabileceği açıklandı. Diğer başvuru şartları ise şöyle;

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 3 Eylül tarihinde alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi ise 7 Eylül 2018 tarihine kadar tamamlanacak. Adaylar belirtilen tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesin Yazı İşleri Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim