Türkiye geneli kamu kurumları İŞKUR üzerinden çok sayıda daimi süreli kamu personeli alımı yapacak.

İşkur üzerinden açıklanan kamu memuru alım ilanlarına göre 17 farklı kurum alım yapacak. 6 kamu kurumuna yapılacak alımalrda son başvuru tarihi 8 Ekim olarak açıklandı. Diğer alımlardan ise başvuru tarihleri bir hafta içerisinde tamamlanacak. Adaylar işkur alımlarındaki ilanlara başvuru yapabilmeleri için bazı genel ve özel şartları taşımları gerekiyor. Buna göre 18 yaşını tamamlamış olan adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, başvuru yapıalcak olan poziyonlarda belirtilen eğitim şartlarını taşımaları (lise ön lisans ve lisans) başvuru özel şartlarını taşımaları istenilmektedir.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK!

İŞKUR üzerinden alımları devam eden 17 kamu kurumu belli oldu! Buna göre İzmit Öğretmenevi Ve Aso Müdürlüğü, Menemen Belediye Başkanlığı, Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü,  Kazancı Belediye Başkanlığı, İdil Öğretmenevi Silifke Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Belediye Başkanlığı (Hilvan) Belediye Başkanlığı (Hilvan) Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü(Kamu) Kepez Belediye Başkanlığı Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı Sarıyahşi Öğretmenevi Ve Aso Müdürlüğü Eski Genel Müdürlüğü Ağrı Belediye Başkanlığı Malatya İli Emniyet Müd Polisevi Şube Müdürlüğü Malatya İli Emniyet Müd Polisevi Şube Müdürlüğü Tutak Öğretmenevi ve a.s.o. Müdürlüğü alım yapacak. 

ALIM YAPILACAK UNVANLAR;

Yukarıda belirtilen kamu kurumlarına hangi kadrolarda alım yapıalcağı da belli oldu; Aşçı Bahçıvan Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci) Beden İşçisi (Genel) Kalorifer Ateşçisi (Katı Ve Sıvı Yakıt) aşçı kaya bahçesi bitkileri yetiştiricisi (engelli) kaya bahçesi bitkileri yetiştiricisi greyder operatörü temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.) Diğer veznedarlar ve ilgili personel temizlik Görevlisi Beden İşçisi (Genel) Hidrojeoloji Mühendisi Garson (Servis Elemanı) Bulaşıkçı (Stevard) Büro işçisi

İlanlara erşmek için: https://goo.gl/qiEGnp

Yukarıdaki linki yeni tarayıcıdan açarak, arama ekranından, işyeri türünü kamu yazmak ve aratmak yeterli oalcaktır.

İŞİN OLSA