Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamu kurumlarına personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor.

Lise öğrenimlerini ve yükseköğrenimlerini tamamlayan yüz binlerce aday, meslek belirlemek, iş değişikliği yapmak ve herhangi bir iş bulmak için yeni personel alımlarının yapılmasını bekliyor. Devlet Personel Başkanlığı İŞKUR, EGM, MSB tarafından ilan edilen kamu kurumu memur alım ilanlarını takip etmeye devam ediyoruz. İşin olsa ekibi olarak, gelişmeleri ilan detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. Kamu kurumlarına binlerce memur alım ilanları açıklanıyor. Yeni açıklanacak olan ilanları ise an bean adaylara duyuracağız. Bu alımlardan bazıları şu şekilde;

PERSONEL ALIMLARI;

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımları yapacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımları için başvurular 13 mart tarihine kadar devam edecek. İlan başvurularına detaylar www.jandarma.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Belediye alımlarında ise; Zabıta ve İtfaiye eri kadrolarında alımlar devam ediyor. Senir Belediyesine KPSS'den en az 60 ve üzeri puan alan adayların başvuru yapabileceği alım ilanına başvurular devam ediyor. Diyarbakır belediyesine de çok sayıda personel alımı yapılacağını aktarmıştık.

15 BİN POLİS, 8 BİN BEKÇİ ALIMI;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sivas ilinde katıldığı bir programda 2-3 gün içerisinde 15 bin polis alımı yapılacağı müjdesini verdi. Diğer bir gelişme ise 2019/1 çarşı ve mahalle bekçisi alımları için 8 bin kişilik ilan açıklanacak. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan edilecek kılavuzda yaş şartı henüz belli olmasa da adaylar yaş şartının 35 olması taleplerini yinelemek istiyoruz.

Polis alımı, bekçi alımı ve diğer alımlarında yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamalarını indirmeyi unutmayın.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim