Toplum Yararına Programı Kapsamında kamu kurumlarına 5 binden fazla personel alımları yapılacak. İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Başvurularını tamamlamayan adaylar için son başvuru süreleri yaklaştığını hatırlatmak isteriz. Başvuru detayları şu şekilde;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşlarının, 18 yaşını tamamlamış olmaları herhanbi bir örgün öğrenim kurumunda eğitimine devam etmiyor olmaları, Sosyal yardım bilgi sistemi üzerinden yapılan sorgulamada sosyal yardım almamak, emekli, dul ve yetim aylığı almamak istenilmektedir.

Noter kurası ve liste yöntemi ile yapılacak alımlarda adaylar, çevre temizliği, park düzenleme, çevre temizliği uygulama alanlarında görevlendirilecekler.

Alımlar İstanbul Avrupa, Asya ve ilçelerinde, Bilecik merkez ve ilçelerinde, Bursa merkez ve ilçelerinde, Sakarya merkez ve ilçelerinde yapılacak. Kamu kurumlarından Emniyet Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Müftülükler, Belediyeler, Üniversitelerde görevlendirilecekler.

164 farklı ilandan başvuruları bir çok ilana 4 Aralık tarihinde başvuruları tamamlanacak. İlanlara erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA