İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu kurum ve kurukuşları bünyesine yapacakları ilanları sizler için paylaşıyor. Yayımlanan ilanların bünyesinde KPSS'li ve KPSS'siz olamk üzere farklı eğitim seviylerinden mezun olan adayların başvuru yapabilme imkanı sunarak kadroları belirliyor. 

BAŞURU YAPILACAK POZİSYONLAR

İŞKUR tarafından yapılacak olan personel alımları bünyesi içerisinde alım yapılacak kurumlar şu şekildedir; Bozkır Belediye Başkanlığı Tirebolu Belediye Başkanlığı, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, MSB Personel Daire Başkanlığı, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, İzmir Öğretme evi ASO müdürlüğü, Menemen Belediye Başkanlığı, Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü, Kazancı Belediye Başkanlığı, İdil Öğretmenevi, Hilvan Belediye Başkanlığı, Devlet Su İşleri Müdürlüğü, Kerpez Belediye Başkanlığı, Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı, Sarıyahşi Öğretmenevi ve ASO müdürlüğü, Eski Genel Müdürlüğü ve Ağrı Belediye Başkanlığı" pozisyonlarına başvuru yapılacağı açıklandı

BAŞVURU YAPILACAK OLAN AÇIK KADROLAR

Birbirindne farklı kurumların bünyesinde belirlenen olan kadrolar şu şekildedir; " Hayvan Bakıcısı, Telefon Santral Operatörü, Veznedarlar ve İlgili Personel, Yapı Yalıtımcısı, Temizlik Görevlisi, Greyder Operatörü, Armadör İşçisi, Kaya Bahçesi Bitkileri Yetiştiricisi, Aşçı, Kalorifer Ateşçisi, Beden İşçisi, Yemek Dağıtım Elemanı, Bahçıvan, İş Makineleri Operatörü, Marangoz, Tarım İşçisi, Soğutma Sistemi Operatörü, Garson" pozisyonları için İŞKUR üzerinden alım yapılacağı açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Her pozisyon ve her kurum için belli bir şekilde belirlenen özel şartlar olsa da adaylardan istenilen genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, erkek adayları için askerlik sorununun olmaması, yapılacak güvenlik soruşturmalarında olumlu sonuç almak, adli sicil belgesinin temiz olması, kamu haklarından mahrum olmamak, istenilen özel şartlara sahip olmak" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILMALIDIR

Birbirinden farklı pozisyonlar için belirlenen personel alımları İŞKUR üzerinden yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamalar neticesinde başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR sistemine girerek sistem bilgileriyle istedikleri pozisyona başvuru yapabilmektedirler.  

Editör: TE Bilisim