Kamu Hastanelerine İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi işçi hizmetli kadrolarında 1237 personel alımı!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR tarafından başvuruları devam eden alım ilanlarına bir tanesi de kamu hastaneler için olacak. Adayların İŞKUR resmi internet sitesine giriş yaparak kpss puanları ile hastanelere memur alımı ilanına başvuru yapabilirler. Bazı ilanlarda KPSS şartı istenecek bazılarını ise KPSS'siz sadece kura ile yapılabilecek. Adayların başvuru şartları şu şekilde;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

18 yaşını doldurmuş olmaları, 35 yaşından gün almamış olmaları, 2527 sayılı kanun saklı kalmak kaydı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, görevini yapmayı engelleyen gibi sağlık sorunun bulunmaması, vardiyalı çalışmaya engel bir durumu bulunmaması gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmaması, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmaması, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik yaşlılık ya da malullük aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KURUMLAR VE KADRO SAYILARI;

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü 100 temizlik görevlisi alımı, 75 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı, 32 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Atatürk Üniversitesi 135 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı, 160 temizlik görevlisi alımı. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü 249 temizlik görevlisi 40 güvenlik görevlisi, 29 hasta ve yaşlı bakım elemanı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü 3 temizlik görevlisi alımı, 1 ısıtma ve Doğalgaz  iç tesisatçı alımı, 1  inşaat işçisi, 2 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Necmettin Erbakan Üniversitesi 81 hasta ve yaşlı bakımı, 58 temizlik görevlisi, 2 güvenlik görevlisi, 100 temizlik görevlisi Fırat Üniversitesi 145 temizlik görevlisi, 6 temizlik görevlisi 40 güvenlik görevlisi Alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? İlanlara başvurular İŞKUR e-şube portalı üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru için iş arama ekranından giriş yaparak kadronun ismini yazarak ara butonuna basmak yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim