Kamu Bankası liseyi bitirmiş kişileri kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere işe alacak.

Kamu Bankası tarafından yapılan açıklamada kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Çalışacak kişilere banka tarafından pek çok imkan sunulacağı gibi maaş + SGK + yol ücreti + yemek kartı + prim verilecek yani lise mezunu adaylar için kaçırılmayacak fırsat diyebiliriz. 

Kamu Bankasına Kimler Başvurabilir?

Kamu Bankası kendi bünyelerinde çalışmak üzere lise mezunu adayları alacak peki kimler bu kadroya başvurabiliyor. Öncelikle adayların kesinlikle 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Lise diplomalarının olmaları gerekiyor. Diksiyonu güzel, ikna kabiliyeti güzel, kibar konuşan ve insanlara hoş görülü yaklaşmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak kişilerin mutlaka sorumluluk sahibi olması gerektiği ilanda belirtildiği gibi erkek adayların askerlik ile kesinlikle ilişiği kalmamış olması gerekiyor ya da en az 2 yıla kadar tecil yaptırmış olması gerekmektedir.

Kamu Bankasına Başvurabilmek İçin Hangi Şehirlerde Olmak Gerekiyor?

Kamu Bankası lise mezunu olan kişileri alacağını duyurdu ancak Türkiyenin her ilinde yaşayanlar malesef başvuru yapamıyor. Peki hangi şehirlerde yaşayan kişiler başvuru yapabiliyor?

Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul(Asya ve Avrupa) Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Trabzon ve Yalova şehirlerinde yaşayan lise mezunu adaylar Kamu Bankası için başvuru yapabilirler.

Kamu Bankasına başvurmak, detayları öğrenmek, kontenjan hakkında bilgi almak için adaylar kariyer.net üzerinde Kamu Bankası şeklinde arama yaparak bütün bilgilere ulaşabilir ve interaktif ortamda başvurularını kolay, hızlı ve ücretsiz şekilde yapabilirler
http://www.kariyer.net/pi2-organisations-is-ilanlari-c5399-p30282/
Editör: TE Bilisim