Ülkemizin en önemli turizm şirketleriden bir tanesi olarka bilinen ve bir çok noktaya hizmetlerini sürdürmekte olan Kamil Koç şu anda Türkiye geneli 8 bin kişilik kadrosu, 61 ana kalkışlı seferi ve bin 100 civarı filosu ile hizmet vermekte olup her sene 20 milyona yakın yolcu taşımacılığı gerçekleştirmekte olup filosunu özellikle yaz aylarına doğru güçlendirmektedir. Buna göre Kamil Koç aralıklarla personel alımlarını gerçekleştirmekte olup genel olarak sitesinden CV'ini bırakan adaylar arasında alımları gerçekleştirmektedir. Peki Kamil Koç personel alımına adaylar nasıl müracaat edebilir ve detaylar nelerdir?

Pozisyonlar ve Şartlar Nelerdir?

Kamil Koç farklı pozisyonlar için personel alımları yapıyor peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Kamil Koç bilet satış yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi, kaptan, host ve hostes, servis görevlisi, hizmetli, insan kaynakları personelii muhasebeci, yolcu ilişkileri yetkilisi gibi pozisyonlr için personel alımları yapmakta olup bu pozisyonlar için genel olarak kılık kıyafetine önem verir olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, güler yüzlü olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Kamil Koç kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmekte olup bu ilana müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıdaki linki tarayıcıları üzerinde takip etmesi gerekmektedir. Karşılarına çıkan formu eksiksiz ve doğru olarak kendi bilgilerine göre doldurmaları gerekmekte olan adaylar başvurularını yaptıktan sonra haber beklemelidir.

https://www.kamilkoc.com.tr/ik-basvuru