Otobüs taşımacılığı konusunda rahatlık, güler yüzlülük ve hızı ile sürekli adından basında bahsettiren başarılı taşımacılık firmalarından bir tanesi olan Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi yatırımlarına devam etmekte, sefer sayılarını artırmak için çalışmalar sürdürmekte ve açık pozisyonları için personel alımlarını da gerçekleştirmektedir.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketinin farklı pozisyonlara personel alımları gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Onlarca
Farklı Pozisyon Sayısı: 5'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi 5'e yakın pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılmaktadır.

Bilet Satış Yetkilisi - İzmir
Host / Hostes Yönetimi Yetkilisi - İstanbul
İç Denetim Uzmanı - İstanbul
Müşteri Hizmetleri Müdürü - Bursa

Yukarıda alım yapılan pozisyonlar ve iller hakkında bilgi verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kamil Koç Otobüsleri bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda verilen linki takip ederek başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/k3qG7H
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ