Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Resmi internet sitesinde bulunmakta olan müracaat formu aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul etmekte olan Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları belirtmekte ve müracaatları bu kanal üzerinden kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketinin en az lise mezunu personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Avukat Katibi
Avukat
Budget Reporting Specialist
İç Denetim Uzmanı
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Muhasebe Müdürü
CRM Uzmanı
Filo Yetkilisi

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar için Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi personel alımı yapmaktadır. Her pozisyon için mezuniyet şartı farklı olmakta olup niteliklerde faklıdır. Başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle aranan nitelikleri kontrol etmesi ve uygun pozisyonlar için müracaat etmesi gerekmektedir. Başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/kamil-koc-otobusleri-a-s-is-ilanlari-c2151-p12639/