Kamil Koç otobüs firması bünyesine kattığı yeni otobüsler ve yeni seferler ile tüm Türkiye'yi karadan bağlamış durumdadır. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile sefer sayılarını %100'e kadar artırmaya başlayan Kamil Koç firması nitelikli personel alımlarına devam etmektedir. Müşteri memnuniyetine diğer firmalara göre daha fazla önem veren ve bilet fiyatlarını aynı tutarak müşteriler arasında kargaşa yaşanmaması için çalışan Kamil Koç resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları bölümü ile en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapacak

Türkiye'nin en büyük taşımacılık firmalarından bir tanesi olan Kamil Koç en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Yayımlanan ilanlara göre;

Bilet satış görevlisi
Çağrı merkezi görevlisi
Diğer idari pozisyonlar
Gizli yolcu
Host
Kaptan (Şoför)
Yolcu ilişkileri yetkilisi

Yukarıda yer alan pozisyonların tamamı için çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek.

Kimler Başvurabilir

En az ilkokul mezunu
Tecrübeli (tercihen)
Diksiyonu düzgün
Müşteri ilişkilerinde iyi
Kılık kıyafetine özen gösteren

Yukarıda ki nitelikler genel olarak Kamil Koç firması tarafından aranan nitelikler arasında yer almaktadır. Sizlerde bu niteliklere sahip ve yukarıda belirtilen pozisyonlarda çalışmak istiyorsanız hemen aşağıda ki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://y.kamilkoc.com.tr/ik-basvuru
Editör: TE Bilisim