2016 yılında büyüme grafiğini artırmak isteyen Kahve Dünyası kendi bünyelerinde çalışmak üzere nitelikli personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye'nin neredeyse her şehrinde bayisi olan Kahve Dünyası her geçen sen büyüme grafiğini daha da artırmaktadır. Diğer kahve firmalarına göre bayilik alanında çok önemli adımlar atan ve müşterileri kendine çekerek yeni kişilerin bayi kurmasını sağlayan Kahve Dünyası yeni yaptığı gelişmeler ve uygun tuttuğu firmalar ile tüm Türkiye'de bayi açtırmayı başarmıştır. Bünyesine kattığı yeni personeller ile nitelikli işçi sayısını da artıran Kahve Dünyası alanında en iyi olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.

2016 Yılında Kaç Personel Alınacak

Kahve Dünyasından yapılan açıklamalar incelendiğinde hangi şehirde ne kadar personel alındığı bilinmiyor ancak şirket bayilerinin verilerini tam olarak inceleyemiyor diyebiliriz. Part - Time çalışanlardan, daimi çalışanlara kadar binlerce personel çalıştıran Kahve Dünyası her sene eleman sayısını daha da artırıyor.

Hangi Pozisyonlarda Eleman Alımı Yapılmaktadır

SERVİS PERSONELİ,
KASİYER,
MUTFAK PERSONELİ,
MAĞAZA SORUMLUSU,
ÇİKOLATA SATIŞ SORUMLUSU,
BARİSTA,
DEPO PERSONELİ.

Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlara Kahve Dünyası personel alımı yapmaktadır. Kimi ilanlar şirketin kendi bünyesinden verilirken kimi ilanlar bayinin astığı afişler ile yapılmakta ve interaktif ortamda belirtilmeden afişe göre başvuru yapan kişilerden alınmaktadır.
Kahve Dünyasının güncel iş ilanlarını takip etmek ve boş pozisyonlara interaktif ortamdan başvuru yapmak isterseniz aşağıda ki linki takip ederek şirketin kariyer sayfasında ki profilini görebilirsiniz
http://www.kariyer.net/kahve-dunyasi-is-ilanlari-c11253-p1363/"
Editör: TE Bilisim