Devamlı olarak farklı üniversiteler bünyelerine personel alım ilanı yayımlamaktadırlar. Buna göre yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 118 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Ayrıca adayların bu pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az lise düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi farklı pozisyonlarda olmak üzere, 5 Diğer Sağlık Personeli, 16 Sağlık Teknikeri, 4 Laborant ve 93 hemşire olmak üzere toplamda 118 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan mutlaka, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşından gün almamış olmak, 657 Sayılı kanunun 53. maddesindeki belirtilem şartlara göre, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir suç hükümlüüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlı aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak ve yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar en geç 14 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu olan ilana başvurular, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi resmi internet sayfası olan www.ksu.edu.tr adresi üzerinden dodurlacak başvuru formu ile ve istenilen belgeler ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak Detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim