Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan havayolu şirketleri ve havayolu şirketlerine personel sağlayan firmalar açık pozisyonlar için personel alımları yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında firmalar resmi internet siteleri aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi internet ortamında da açık pozisyonları duyurmaktadır.

İnternet ortamı aracılığı ile yayımlanan kabin memuru alımlarına bakıldığında çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi firmalar bünyeleri için kabin memuru alımı yapıyor.

İlan Sayısı: 15'e Yakın

HANGİ KURULUŞLAR ALIM YAPIYOR


15'ye yakın yayımlanan kabin memuru alımları için personel alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi kuruluşlar kendi bünyelerinde kabin memuru personeli alımı yapıyor.

SunExpress
Atlasjet Havacılık A.Ş.
Freebird Airlines
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
Atlantik Uçuş Okulu
Kuğu Havacılık ve Turizm A.Ş.
Grand Yapım

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu kabin memuru alımı yapıyor. 

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Yukarıda bahsi geçen kuruluşlar kabin memuru alımı yapıyor. Peki alım ilanına nasıl müracaat edilir. Adayların öncelikle aşağıda yer alan linki takip etmesi ve uygun firmalar için aranan şartları öğrenmesi gerekmektedir. Niteliklerine uyum sağladığı her kuruluş için aday başvurularını yine aynı pozisyon üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/gfWgQV
Editör: TE Bilisim