Katar Havayolları firmasına çok sayıda kabin memuru alımı yapılacağı açıklandı.

Uçakların uçuş yaptıkları esnada yolcular ile ilgilenen ve daha raht yolculuk yapması ile görevlisi bulunan uçuş personelleri için çok sayıda hava yolları firması ilanlar açıklamakta. Adaylar THY ve bir çok hava yolu firmasına başvuru yapmakta, yeni açıklanan ilana göre ise Katar Hava Yolları firması yüksek maaş ile kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. Adayların başvuruları kabul edilmesinin ardından Doha'da ikamet edecekleri belirtildi. Adayların resepsiyona katılmaları gerekecek. 

Katar Havayolları firmasının açıkladığı kabin memuru istihdamı için İstanbul Grand Hyatt Otelde resepsiyon düzenlenecek. Çalışmak isteyen adaylar buradaki toplantıya katılacaklar. 3 Kasım tarihinde başlayacak resepsiyon aynı gün saat 17:00'a kadar sürecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Türkiye ile Katar arasında 48 uçuş düzenleyen firmanın bay bayan kabin memuru alımlarında bazı başvuru şartları açıklandı. Buna göre adayların yaş şartında 21 yaşından küçük olmaması, dil şartında ise İngilizce bilmeleri, yazılı ve sözlü olarak üst düzey dil bilgisine sahip olmak gerekmektedir. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak, fiziki şartları ve diğer özel şartları taşımak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim